Modestugan Logo

Mer än en vanlig klädbutik

En unik shoppingupplevelse

Vårt mål är att du som kund ska få en komplett shoppingupplevelse som gör att du vill komma tillbaka till oss. Med kvalitet, omtanke och glädje får du som kund ett personligt bemötande oavsett om du handlar något eller kikar runt i butiken. Vi vill att du ska trivas när du handlar dina kläder hos oss.

Kläderna du hittar hos oss är noga utvalda och håller hög kvalitet. Vi vet att nöjda kunder är det som driver ModeStugan framåt. Oavsett vad du väljer kan du känna dig säker på att du köpt kläder med kvalité och passform med dig hem i din påse.

Modestugans medarbetare
hopping för damklubb och förening hos Modestugan i Åsa

Boka butiken med dina väninnor

Många tycker det är roligast att shoppa kläder med sina väninnor som trevligt sällskap som kan agera smakråd. Hos oss har du möjligheten att göra just detta och samtidigt få butiken helt för er själva. Kan det bli bättre?

Vi erbjuder därför lite olika alternativ för dig och dina väninnor där ni kan träffas och ha kul medan ni sonderar vårt utbud av snyggt kvinnligt mode. Det perfekta alternativet för damklubben, kompisgänget eller kollegorna.

Varför inte boka ex mor och dottertid i butiken?

Få personlig hjälp att hitta din stil

Är du ute efter en helt ny garderob eller kanske hitta en ny stil? Vår personliga shopping ger dig möjlighet att få butiken och vår kunniga personal för dig själv. I lugn och ro får du hjälp att välja snygga och bekväma kläder som passar just dig.

ModeStugan vill vara med i utvecklingen och erbjuder också personlig shopping online via Teams eller Zoom. Det gör det möjligt för dig att få hjälp hemifrån. Bekvämt, smidigt och enkelt. Du väljer själv när du bokar.

Personlig shopping Modestugan Åsa

Nyheter och erbjudanden från ModeStugan