Modestugan Logo

Roligare shopping hos Modestugan

Vi vill erbjuda roligare shopping för alla smaker och behov. Oavsett om du önskar personlig shopping eller att hitta på något kul med vännerna har vi alternativ för dig.

Modevisningar och events

Våra mycket populära modevisningar ger dig chansen att se det senaste modet från första parkett. Antalet platser är begränsade så vänta inte med att boka din plats på kommande modevisningar hos ModeStugan i Åsa.

Kommande events

Personlig shopping hos Modestugan

Personlig shopping

Sugen på en helt ny garderob eller vill du bara ha tips och råd för en ny stil? Vår personliga shopping är det perfekta valet när du vill få vår hjälp i lugn och ro. Går även att genomföra online.

Shopping med damklubben eller förening

Grupper och föreningar

Samla ihop föreningen eller damklubben för en privat och rolig stund i vår butik. Mixa mat och dryck med modevisning för varandra när ni har vår butik för er själva.

Afterwork med shopping hos Modestugan

Afterwork med shopping

Ta med kollegorna på en skön och avkopplande after work i vår butik. Ni får butiken för er själva och kan prata av er efter jobbet medan ni botaniserar och provar runt bland våra kläder.

Frukostshopping hos Modestugan

Frukostshopping med dina väninnor

Vill du starta dagen med något roligt? Ta med dina väninnor på en välsmakande frukost som ni kan kombinera med klädshopping efter kaffet. Ni har butiken helt för er själva under tiden ni är här. 

Nyheter och erbjudanden från ModeStugan